Anslut dig till Stadsnätet
Anslut dig nu!

Att ha en stadnätsanslutning är för många oxelösundare lika självklart som att ha el, vatten och värme i huset.
Drygt 75 % av hushållen i Oxelösund är idag anslutna till Stadsnätet i Oxelösund och har tillgång till en snabb och driftsäker internet-, tv- och telefonianslutning. Och antalet anslutna bostäder fortsätter växa för varje dag.

Fiber rakt in i villan eller radhuset
 
För villaägare som vill ansluta sig till det öppna stadsnätet erbjuder vi tre olika lösningar. Principen är den att du köper en fiberanslutning från Oxelö Energi för en engångsavgift. När den väl är installerad beställer du själv de tjänster du vill ha, direkt från tjänsteleverantörerna.
Hus_1
Erbjudande 1 – 14 000 kr och gräv själv på din mark
Vi anvisar plats från vilken du gräver ett smalt cirka 30 cm djupt dike fram till husfasaden där fibern ska gå in. Vi tillhandahåller detaljerade instruktioner och slang som vi sedan blåser in fibern genom och drar in den i huset. På insidan sätter vi upp en fiberkonverter med olika nätverksuttag. Eluttag krävs i närheten.
Hus_2
Erbjudande 2 – 16 500 och en totallösning
Anslut villan för en engångskostnad på 16 500 kr. Vi står för hela arbetet med grävning, fiberdragning, håltagning, installation av utrustning samt grovåterställning av din mark.
Hus_3
Erbjudande 3 – 700 kr/mån inklusive 100/10 Mbit/s internet
En totallösning där du delar upp kostnaden i 36 månader och får tillgång till 100/10 Mbit/s Internet i paketet. Vi står för hela arbetet med grävning, fiberdragning, håltagning, installation samt grovåterställning av din mark.
Alla priser är inkl moms.
villa
Husägare
Ladda ner beställningsblanketten nedan för att göra en beställning enligt något av de tre erbjudandena.
Fyll i den och skicka den till oss.
Beställ här