Anslut dig till Stadsnätet

En fiberanslutning är grunden för dagens och morgondagens kommunikation. Den ersätter kopparkablar, kabel-TV, antenner och paraboler och erbjuder en gränslös kapacitet för framtiden. Det är framtidens bredband. Ett öppet nät - inte bara för internet, tv och telefoni, utan även för framtida tjänster och nya möjligheter.

Fiber rakt in i villan eller radhuset

 
För villaägare som vill ansluta sig till det öppna stadsnätet erbjuder vi tre olika lösningar. Principen är den att du köper en fiberanslutning från Oxelö Energi för en engångsavgift. När den väl är installerad beställer du själv de tjänster du vill ha, direkt från tjänsteleverantörerna i vår Tjänsteguide.
villa1d

Erbjudande 1 – 12 000 kr och gräv själv på din mark

Vi anvisar plats från vilken du gräver ett smalt cirka 30 cm djupt dike fram till husfasaden där fibern ska gå in. Vi tillhandahåller detaljerade instruktioner och slang som vi sedan blåser in fibern genom och drar in den i huset. På insidan sätter vi upp en fiberkonverter med olika nätverksuttag. Eluttag krävs i närheten.
villa2d

Erbjudande 2 – 14 500 och en totallösning

Anslut villan för en engångskostnad på 14 500 kr. Vi står för hela arbetet med grävning, fiberdragning, håltagning, installation av utrustning samt grovåterställning av din mark.


villa3d

Erbjudande 3 – 600 kr/mån inklusive 100/10 Mbit/s internet

En totallösning där du delar upp kostnaden i 36 månader och får tillgång till 100/10 Mbit/s Internet i paketet. Vi står för hela arbetet med grävning, fiberdragning, håltagning, installation samt grovåterställning av din mark.
Alla priser är inkl moms.
villa
Villaägare
Ladda ner beställningsblanketten nedan för att göra en beställning enligt något av de tre erbjudandena.
Fyll i den och skicka den till oss.
Beställ här