Telefoni + Ring Mycket
Telecom3
T3 Telefoni + Ring mycket

Med telefoni från T3 ringer du precis som vanligt, men till ett lägre pris. Som befintlig bredbandskund hos T3 betalar du endast 49 kr/mån för T3 Telefoni (ordinarie pris 69 kr/mån) och 49 kr/mån för tillägget ring mycket.

Tjänsten Ring Mycket innebär att samtalskostnaderna sänks om man ringer många samtal. Tjänsten är en prisplan och innebär att minutavgifterna sänks till följande priser:
Sverigesamtal: 0 kr/minut.
Mobilsamtal: 0,69 kr/minut.

JUST NU: Ingår en trådlös telefon vid beställning av T3 telefoni. Ordinarie pris 795 kr. Läs mer om erbjudandet på www.t3.se... eller ring oss på 0770-35 03 30 för mer information.

Erbjudandet gäller med 18 månaders bindningstid. Frakt för telefonen tillkommer med 125 kr.


Ångerrätt

När du tecknar avtal med T3 på distans har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Din ångertid börjar löpa från den dag du ingår avtal om tjänsten. Om vi redan levererat tjänsten till dig och du därefter nyttjar ångerrätten så ska T3 ersättas för den tid tjänsten har varit tillgänglig för dig. Det innebär att du kommer bli debiterad för startavgift samt de dagar din tjänst varit aktiv.
Denna information tillhandahålls av Telecom3 Denna information tillhandahålls av Telecom3
question
Kan jag få den här tjänsten?
Sök på din adress och se om du kan beställa den här tjänsten
money Pris
Startpris: 695 kr, Uppsägningstid: 1 månad, Bindningstid: 18 månader, Fraktkostnad: 125 kr

Om Telecom3

T3 är en bredbandsleverantör som erbjuder bredband i fiberanslutna stadsnät. Företaget har idag drygt 60 000 kunder fördelat på över 160 stadsnät runt om i Sverige. Utöver bredband via stadsnät levererar T3 även serverdriftslösningar till företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare samt tilläggstjänster för både konsumenter och företag. Huvudkontoret finns i Umeå där vi idag är 60 anställda.