Telenor Tv Flex - Välj dina 8 favoritkanaler
Telenor
Kampanj: 149 kr/mån i 6 mån för valfritt TV paket
Kampanjperiod: Från 29 jun, 2018 till 31 aug, 2018

Basutbudet plus åtta kanaler du väljer själv - Telenor Tv Flex

29 kanaler + 8 kanaler - Välj dina 8 favoriter, utöver en bra blandning av underhållning, sport, fakta och film. Se i hd-kvalitet för en starkare tv-upplevelse.

* Tv-box ingår: 0 kr (Värde 499 kr)
* Fri frakt: 0 kr (Värde 95 kr)
* Just nu! C More Standard, med massor av filmer och serier. 6 månader fritt (värde 894 kr)

Varför Telenor

* Smidig och smart tv-box – Klarar hd-kvalitet och väger endast 350 gram
* Telenor Stream – titta på tv var och när du vill, funkar överallt i EU
* Playtjänster och filmbutik – se reklamfritt och hyr film enkelt med fjärrkontrollen

Streama fritt i hela EU
Streama ditt tv-innehåll med vår app Telenor Stream oavsett var i EU du är. Det mesta i ditt tv-paket går att streama. Se hela säsonger av serier, filmer och tv-program i datorn, surfplattan eller mobilen.

Byt tv-paket enkelt
Ibland vill man kunna välja bland alla kanaler och ibland räcker det med några stycken. Med Telenor Tv kan du byta tv-paket upp till en gång i månaden, så att du har det som passar dig bäst. Byt och välj nytt utan att bindningstiden ändras.

Fri surf i mobilen med Telenor Stream
När du samlar mobilabonnemang och tv hos Telenor bjuder vi på fri surf inom Sverige i vår app Telenor Stream. På så sätt kan du titta klart på din favoritserie på bussen utan att det kostar mobilsurf.
svt1svt1HDsvt2svt2HDsvtBarnkanalenBarnkanalenHD2kunskapskanalenkunskapskanalenHDsvt24svt24HDtv3tv3HDtv44hd2kanal5kanal5HDtv6tv6HD7anTV8kanal9Kanal9_HDtv10Kanal11Kanal11HD12an12hddiscoveryChanneldiscoveryChannelHDeuroSporteuroSportHD
Denna information tillhandahålls av Telenor Denna information tillhandahålls av Telenor
question
Kan jag få den här tjänsten?
Sök på din adress och se om du kan beställa den här tjänsten
money Pris
Startpris: 0 kr/mån, Uppsägningstid: 1 månad, Bindningstid: 12 månader, Fraktkostnad: 0 kr/mån

Om Telenor

Bredbandsbolaget + Telenor = Vi är bättre tillsammans

Du ska alltid kunna vara uppkopplad med dem och det som betyder mest för just dig. Var som helst och när som helst. Det är grunden till varför Bredbandsbolaget och Telenor finns till och anledningen till att vi de senaste åren har investerat miljarder i mobila nät och fiber över hela Sverige.

Nu blir Telenor och Bredbandsbolaget ett. För att du ska kunna samla mobil, bredband och tv på ett ställe. Så att vi blir bättre för dig. Och du blir bättre tillsammans med oss.

För att alla är bättre tillsammans.

Samla allt hos Telenor och få mycket mer för pengarna

Om du väljer att ha bredband, tv och mobilabonnemang hos oss ser vi till att du får mycket mer surf för pengarna. Du bestämmer själv om du vill ha mer surf i mobilen eller snabbare bredband hemma. Dessutom streamar du ditt tv-innehåll på mobilen utan att det går åt surf och med Telenor Stream kan du se ditt tv-innehåll i hela EU. Skulle ditt bredband, mot all förmodan, gå ner så bjuder vi dig på surf direkt i mobilen. Erbjudandet kommer alltid att gälla så länge du har bredband, tv och mobilabonnemang och hos oss. Vi kallar det Telenor Kombo.

Besök oss gärna på telenor.se eller i någon av våra butiker.